branimir kojić
Foto: Printscreen/YouTube/ tvk3

On je naveo da je Tahirović pismom Bramercu još jednom potvrdio ono što svi znaju, a to je da su muslimanske organizacije koje navodno predstavljaju žrtve produžena ruka SDA i političkog Sarajeva i lažima spinuju javnost, dok ni ne pominju zločince iz svog naroda koji su na slobodi.

- Spinuje Tahirović priču kako se nekakvi zločinci koji su navodno ubijali muslimane nalaze na slobodi, a ne znam kako nije pomenuo Atifa Dudakovića, Sakiba Mahmuljina, Kemala Mehmedovića, Almira Beganovića i mnoge druge koji su za njega heroji, kao što je i Naser Orić. Ti ljudi su na slobodi, a svi znamo šta su radili u prošlosti - rekao je Kojić.

Kojić pita Tahirovića da li je to što su oni na slobodi pravda?

On je upitao Tahirovića da li je čitao izveštaj međunarodne komisije koja je dokazala šta se desilo u Srebrenici, te da li je video da 109 država u Generalnoj skupštini UN nije glasalo za rezoluciju o Srebrenici.

- Očigledno da broj onih koji su glasali za rezoluciju nije onoliki kako su očekivali razni Tahirovići koje boli Svesrpski sabor i slika o zajedništvu Srba sa obe strane Drine, ali i svih Srba na svetu. Međutim, najviše ih boli što se ruši lažni mit o genocidu u Srebrenici, pa se razna muslimanska udruženja boje za svoje finansiranje, a imaju enormna sredstva i dobijaju razne donacije - rekao je Kojić.

On je istakao da bi Tahirović i njemu slični trebali pogledati istini u oči i reći da je u Podrinju ubijeno 3.267 Srba, da ima manipulacija sa brojem stradalih muslimana u Srebrenici, kao i da i srpske majke pate za svojom ubijenom decom kao i sve druge majke na svetu.

- Zanimljivo je da svoje pismo Bramercu završava sa "Hvala na podršci i razumevanju", što porodice srpskih žrtava nikada ne mogu napisati jer mi nikada nismo imali ni podršku ni razumevanje onih kojima on piše pisma i kukumače - rekao je Kojić.

On je ukazao da Bramerc nikada nije razgovarao sa porodicama srpskih žrtava Srebrenice, dok je često u Potočarima.

Kojić je upitao kako Tahirović ne pomene da se predsedniku Republike Srpske sudi zbog toga što je radio svoj posao po Ustavu, kao i da se privode predstavnici srpskih žrtava jer govore samo istinu, prenosi RTRS pisanje Srne.

Bonus video:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading