Grčki oligarh
Foto: Printscreen/Instagram/nikolas_solo_traveller


Eleni Foureira, predstavnica Kipra na ovogodišnjoj Evroviziji, otvorila je prvo polufinalno veče izvođenjem pesme "Fuego", kojom je ostvarila drugo mesto na takmičenju 2018. godine. Nakon uspeha na Evroviziji, postala je izuzetno popularna i počela je da nastupa u klubovima širom Evrope. Međutim, nedavni incident je privukao pažnju javnosti, kada ju je napao Miltiadis Marinakis, sin poznatog grčkog oligarha Evangelosa Marinakisa, tokom njenog nastupa.

Incident na nastupu

Snimak incidenta koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje Marinakisa kako prilazi Eleni na bini, pokušavajući da je zagrli i dodirne, dok se ona pokušava distancirati od njega. Na kraju je čak uzeo mikrofon i rekao: "Doveo sam je ovde", nakon čega je Eleni prekinula nastup i sišla sa bine. Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti i postao glavna tema na društvenim mrežama.

 

 


Porodica Marinakis

Miltiadis Marinakis dolazi iz uticajne grčke porodice čije se bogatstvo procenjuje na tri milijarde dolara. Njegov otac je vlasnik impresivne flote od preko 100 brodova, a takođe je vlasnik grčkog fudbalskog kluba Olimpijakos i engleskog premijerligaša Notingem Foresta. Porodica Marinakis takođe poseduje medijsku kuću koja često kritikuje grčku vladu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading