eksplodirao gasovod
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Čovek koji se jutros oko 9.40 sati polio benzinom i zapalio na Markovom trgu preminuo je, nažalost, u Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu.

"Muška osoba koja se danas samozapalila na Markovom trgu u Zagrebu te je bila zbrinuta na Klinici za traumatologiju KBC-a Sestre milosrdnice u jedinici intenzivnog lečenja je usprkos preduzetim naporima lekara preminula od zadobijenih povreda nešto posle 21 sata", saopštili su iz bolnice, a prenosi Telegraf.

Reč je o 57-godišnjaku koji je zadobio opekline četvrtog stepena, a lekari iz Klinike saopštili su da je zadobio i endoopekotine, te da je u bolnicu stigao u izrazito teškom stanju jer mu je gotov cela površina tela bila zahvaćena opekotinama.

Podsetimo, muškarca je na Markovom trgu prvi uočio policijski službenik koji oko zgrada Vlade i Sabora obavlja bezbednosne poslove. Krenuo je prema muškarcu koji se u tom trenu polio zapaljivom tečnošću, a policajac je odmah zgrabio vatrogasni aparat i započeo s gašenjem. Ubrzo su stigli i vatrogasci kao i Hitna pomoć koja je muškarca hitno prevezela na Kliniku za traumatologiju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading