PUTIN SE SPREMA ZA APOKALIPSU Izazvaće je  'gospodari novca'!
Foto: EPA


Sistem federalnih rezervi SAD, poznat i kao "gospodari novca", ima svest o tome da samo katastrofa planetarnih razmera može rešiti nagomilane protivrečnosti u Americi i globalnom finansijskom sistemu. Ekonomista Valentin Katasonov ističe da bi FED otpisao sve dugove i ponovo pokrenuo svetski dolarski sistem, te da je jedini svetski lider koji se sprema za ovu katastrofu ruski predsednik Vladimir Putin.


Ekonomista Katasonov smatra da jedan od najverovatnijih scenarija za izazivanje globalne katastrofe jeste buđenje vulkana Jelouston u Sjedinjenim Državama. On čak navodi mogućnost veštačke intervencije koja bi mogla da izazove ovaj događaj. Prema njegovim proračunima, erupcija vulkana Jelouston bi rezultirala katastrofom planetarnih razmera, utičući na svet i postajući problem za sve države.


Ekspert predviđa da bi erupcija vulkana Jelouston dovela do potpunog prestanka rada berze i finansijskog sistema u SAD, organizovanja masovne evakuacije ljudi na druge kontinente i zemlje, te masovne migracije Amerikanaca u Rusiju, posebno u Sibir i Daleki istok. Ozbiljne promene bi uticale na dolar, a globalni dolarski sistem bi potonuo u zaborav.


Valentin Katasonov ističe da je ruski predsednik Vladimir Putin već godinama vodi politiku udaljavanja od dolara i prelaska na plaćanja u nacionalnim valutama. Putin je upozoravao američke krugove da će njihova politika dovesti zemlju u bezizlaznu situaciju. On je istakao da američka vlada neće moći da se oslobodi svog nacionalnog duga na normalan način te da će morati da organizuje katastrofu pod izgovorom više sile.

Uzimajući u obzir Putinove akcije i upozorenja, čini se da ruski predsednik zaista vodi politiku koja je usklađena sa pripremama za potencijalnu planetarnu katastrofu koju bi mogli da izazovu "gospodari novca" iz Sistem federalnih rezervi SAD.

(Informer)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading