Putin i Bajden
Foto: Profimedia/Profimedia

Jedan od onih koji se hvale kako ruskog lidera znaju zamalo pa od pamtiveka je i američki predsednik Džozef Bajden.

Predsednik Amerike, koji ne može da se seti ni kada mu je umro sin Bo, kao ni da li se trenutno ratuje u Ukrajini ili Iraku, tako se odlično "seća" da Putina poznaje čak 40 godina.

- Poznajem ga više od 40 godina. Brine me već 40 godina. On nije pristojan čovek. On je diktator i bori se da osigura da svoju zemlju drži na okupu, a da i dalje nastavi rat - tvrdi Bajden.

Bajden je, ako mu je verovati (a nije) ruskog predsednika upoznao otprilike onih godina kada se oženio drugom suprugom Džil, početkom osamdesetih godina prošlog veka.

Problem je, međutim, u tome što su se dvojica lidera prvi put sreli tek 2011. godine.

- Američki predsednik Džo Bajden i ruski predsednik Vladimir Putin (…) prvi put su se sreli 2011. godine, kada je Bajden, tadašnji potpredsednik SAD, po sopstvenom iskazu Putinu, tada ruskom premijeru, rekao: "Mislim da nemaš dušu" - pisao je svojevremeno "Forin polisi".

Američki predsednik Džozef Bajden je i dalje u dobroj formi za obavljanje svoje dužnosti i sposoban da u potpunosti ispunjava sve odgovornosti bez izuzetka i bez prilagođavanja, navodi se u izveštaju lekara nakon godišnjeg sistematskog pregleda Bajdena u vojnoj bolnici Volter Rid u Merilendu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading