"NEKA GORE U PAKLU!" Medvedev zagrmeo na zemlje koje pomažu Ukrajini
Foto: Alo/Alo! Ilustracija A.V.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je juče na sastanku s čelnicima međunarodnih novinskih agencija na marginama Sanktpeterburškog međunarodnog ekonomskog foruma (SPIEF) da Moskva razmatra načine kako da odgovori na isporuke oružja Kijevu za napade na Rusiju.

Prema Putinovim rečima, nabavka sličnim oružjem regijama odakle bi se mogli izvoditi veliki udari na zapadna postrojenja jedna je od mogućih opcija.

Medvedev: Putinovo stajalište označava prilično značajnu promenu u našoj spoljnoj  politici

"Ovo označava prilično značajnu promenu u našoj spoljnoj politici", istakao je Medvedev, komentarišući stajalište Putina. "Amerikanci i njihovi evropski psi misle da imaju pravo poslati bilo kakvo oružje Ukrajini - neprijatelju naše zemlje", kazao je Medvedev, prenosi ruska državna prorežimska agencija TASS.

"Sada neka SAD i njegovi saveznici osete uticaj upotrebe ruskog oružja od strane trećih strana. A to može biti bilo ko koga Amerikanci smatraju svojim neprijateljem. Oni kojima je SAD neprijatelj, naši su prijatelji. Nadam se da će upotreba ruskog oružja u mnogim regijama biti što pogubnija za naše protivnike. Neka  zemlje koje Ukrajini daju oružje gore u paklenoj vatri", kazao je Medvedev.

"Što se tiče Rusije, radovaćemo se uspešnim napadima našim oružjem na naše zajedničke neprijatelje", zaključio je.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading