IZBO 4 MALOLETNICE U BIOSKOPU Ušao bez karte, otišao do sale i ničim izazvan teško ih povredio
Foto: Stock/Foto: Shutterstock

Muškarac je nožem izbo četiri devojke u bioskopu koji se nalazi oko 20 kilometara južno od Bostona oko 18 časova, po lokalnom vremenu, saopštila je policijska uprava.

Policija je saopštila da je muškarac ušao u bioskop bez karte, spustio se do sale, a zatim ničim izazvan napao četiri devojke, starosti od 9 do 17 godina. Devojčice su hospitalizovane sa povredama koje nisu opasne po život, saopštila je policija.

"Toliko je srceparajuće da je ono o čemu ću razmišljati ostatak noći je da vidim tu decu kako silaze niz stepenice i samo plaču. Izgledali su zaista uplašeno, kao da su upravo gledali horor, a ne dečji film", rekao je Mateo Rohas, koji je u trenutku napada bio u pozorištu.

Zaposleni, koji je radio na izdavanju grickalica i pića u bioskopu u vreme napada, opisao je osumnjičenog da je nosio "preveliki kaput, naočare za sunce i dugu plavu periku".

Osumnjičeni je pobegao sa lica mesta u crnom terencu, ali je policija uspela da sazna njegovu registarsku tablicu pomoću video-snimka i locirala ga je u Plimutu nakon što je navodno učestvovao u "sličnom napadu" tamo, saopštila je policija.

Policijski službenici su saznali da se drugi potencijalni napad dogodio oko 19 časova u restoranu Mekdonalds, gde su navodno izbodeni 21-godišnja žena i 29-godišnji muškarac. Obe žrtve su zadobile povrede koje nisu opasne po život i nalaze se na lečenju u obližnjoj bolnici. Policija je saopštila da se čini da su "zločini povezani".

"Preliminarna istraga sugeriše verovatnu vezu sa ranijim incidentom u bioskopu u Brejntriju koji je rezultirao povredama koje nisu opasne po život četvoro maloletnika", saopštila je državna policija Masačusetsa.

Osumnjičeni je priveden i nalazi se na lečenju u obližnjoj bolnici.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading