leskovac
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Supružnici su odmah prevezeni u  Opštu bolnicu Leskovac, a odatle u Urgentni centar UKC Niš, gde su hitno operisani.

Sukob je izbio u petak uveče

- D. S. je primljen sa ubodnom ranom grudnog koša i hitno je operisan zbog povreda plućnog krila i dijafragme. Sada je na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Njegova supruga S. S. je primljena sa ubodnom ranom grudnog koša. Nakon hitne dijagnostike je utvrđeno da ima povrede dijafragme s krvarenjem. Nju je hitno operisao grudni i abdominalni hirurg posle čega je hospitalizovana na Klinici za anesteziju – navedeno je iz Kliničkog centra Niš.

Kako saznajemo, obračun rođaka se dogodio kada su revoltirani supružnici došli u kuću D. J. zato što je njegov sin tukao njihovog.

- Supružnici su oko 23 sata upali u kuću rođaka. Navodno su u rukama imali polomljene pivske flaše i hteli su da se obračunaju s njim. Međutim, on ih je preduhitrio tako što je zgrabio nož iz kuhinje i izbo ih po grudima. Oboje su bili krvavi, ali su uspeli da pobegnu u svoju kuću i odatle pozovu policiju i Hitnu pomoć-– ispričali su  meštani sela Donje Jajine.

leskovac

undefined

 

 

Međutim prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva (VJT) iz Leskovca, ne slažu se okolnosti pokušaja ubistva.

- D. S. i S. S. su otišli u porodično domaćinstvo D. J. zato što je prethodno njegov sin tukao njihovog. Između njih je najpre izbila svađa, a potom i tuča. Osumnjičeni je ušao u kuću, odakle je uzeo nož dužine sečiva oko 16 centimetara i njime je više puta ubo supružnike u grudi i stomak, čime im je naneo teške povrede - navode iz VJT u Leskovcu.

Napadač ostao iza rešetaka

Više javno tužilaštvo u Leskovcu odredilo je zadržavanje D. J. iz Donje Jajine kod Leskovca zbog sumnje da je počinio krivično delo teškog ubistva u pokušaju. On bi danas trebalo da bude saslušan kod tužioca i da iznese svoju odbranu.

 

 

leskovac

Vladimir Marković

 

 

Naš izvor dodaje da će istraga da utvrdi šta se tačno dogodilo, ali da je do obračuna došlo zbog sukoba dece.

- Do sada su prikupljene informacije koje potvrđuju da je sin osumnjičenog u petak brutalno pretukao sina izbodenih, navodno zbog neke banalnosti. Kada je on stigao kući i roditeljima rekao ko ga je pretukao, došlo je do svađe. Tokom uviđaja nisu pronađeni polomljeni grlići flaša koje su pojedini meštani pominjali, ali je na policiji da utvrdi da li su ih imali - kaže naš sagovornik, i dodaje da je osumnjičeni preke naravi.

 - D. J. ima kratak fitilj i plane za sekundu, pa ga se žitelji sela klone. Poznato je da rođaci odranije imaju neke nesuglasice – naveo je na kraju naš izvor. 

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading