alma arazi
Foto: Alo/Društvene mreže

Istražitelji prema navodima albanskih medija žele da razjasne mnoga pitanja o tragičnom događaju koji se dogodio 2. maja uveče kad je Alma najverovatnije bacila troje dece u Bojanu, a zatim počinila samoubistvo.

Poslednja osoba koja je razgovarala sa Almom bila je upravo njena jetrva sa kojoj je pre tragedije popila kafu u dečjoj igraonici. Istražitelji veruju da jetrva može da rasvetli odnose Alme i Erdžisa koji su zapali u bračnu krizu zbog njegove veze sa maloletnicom (17) koja je prema navodima albanskih medija trajala sedam meseci.

Rezultati dva veštačenja mogli bi da daju konačne odgovore na mnoga pitanja.

alma arazi

Društvene mreže

 

 

Očekuje se rezultat toksikološke analize Alme i dece dok bi trebalo da stigne i rezultat veštačenja telefona Erdžisa koji je prema navodima albanskih medija nakon nestanka supruge i mališana obrisao sve poruke koje je razmenjivao sa njom. Istražitelji su pokušali da povrate poruke kako bi se proverilo da li je bilo pritisaka i verbalnih pretnji upućenih supruzi.

Erdžis se nalazi u zatvoru Reči pod prismotrom.

Albanski mediji su došli do izveštaja zatvorskog psihologa o Erdžisu koji je nastao 2022. godine kad se nalazio u pritvoru zbog narkotika. Zatvorski psiholog navodi da je Arazi pokazao interesovanje za programe rehabilitacije nakon individualne socijalne obuke.

Takođe se navodi da je tokom dva meseca u zatvoru Arazi imao tri skajp razgovora sa porodicom i samo jedan fizički sastanak sa decom i suprugom. Tada je izjavio da ima dobru i stabilnu vezu.

(Alo.rs/Kurir/Alfa)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading