reka Bojana
Foto: Printscreen/foto: Facebook/Alma Bushati Arrazi

Članovi porodice Alme Arazi, koja je u albanskom Skadru skočila sa troje dece u reku Bojanu, odneli su mrtvo telo 39-godišnje žene u Drač, gde će biti sahranjena, dok će njena deca biti sahranjena u gradu Skadru.

Porodici majke koja je izvršila samoubistvo i sa sobom povela svoje troje dece, nije bilo dozvoljeno da je sahrani u Skadru od strane porodice njenog muža, prenosi albanski medij "Vox".

U međuvremenu, u mrtvačnici regionalne bolnice u Skadru obavljena je obdukcija tela Alme Arazi i kako prenose albanski mediji, na njemu nema tragova nasilja.

Rođaci Alme su već otišli ​​u Drač, ponevši sa sobom njeno telo, iako su se provlačile informacije da će porodica njenog supruga da je sahrani.

Ceremonija sahrane za Almu biće održana u gradu Draču, dok će njeno troje dece biti sahranjeno na groblju u gradu Skadru.

Ergis Arazi, suprug Alme, dobio je dozvolu Uprave za zatvore da prisustvuje sahrani svoje dvoje dece koja su se udavila u reci Bojani, zajedno sa majkom i 9-godišnjom sestrom.

Arazi, koji se nalazi u pritvoru zbog izazivanja samoubistva, tužilaštvo još nije odobrilo učešće na sahrani preminulih maloletnika, osmogodišnje devojčice i trogodišnjeg dečaka.

Araziju je juče sud u Skadru odredio da mora da ostane u zatvoru, a sam je izjavio da je u teškom psihičkom stanju i da će govoriti nekom drugom prilikom.

Juče je iz Bojane izvučeno njeno telo i telo njihovog trećeg deteta.

Alma Arazi (39) i njeno troje dece, podsetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu.

Telo najstarije devojčice nađeno je juče u reci, dok je telo druge pronađeno juče.

Nakon stravične tragedije, uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading