nasilje u porodici
Foto: Alo/Profimedia

Policija u Albaniji uhapsila je Ergisa A. (31) zbog sumnje da je duže vreme fizički i psihički zlostavljao svoju suprugu i njihovo troje dece, zbog čega je njegova najstarija ćerka (9) na kraju izvršila samoubistvo.

Nestanak supruge Alme i troje dece, devojčice stare 9 i 6, i dečaka starog 4 godine, Ergis je prijavio 2. maja. Sinoć je telo njegove najstarije ćerkice izvučeno iz reke Drim.

Telo je pronašao ribar i izneo na obalu. Navodno je lice devojčice bilo prekriveno modricama. Policija strahuje da je Alma, zajedno sa decom, odlučila da "okonča muke". Policija sada pretražuje Drim u potrazi za majkom i drugo dvoje dece, prenosi Telegraf.

Ergis je od ranije poznat policiji i hapšen je zbog krijumčarenja narkotika.

- Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i deci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. Dana 04. maja 2024, državljanin E. A. star 31 godinu (koji je ranije osuđivan za uzgoj opojnih droga), uhapšen je zbog krivičnog dela izazivanje samoubistva - naveli su iz policije.

BONUS VIDEO

@alo_portal Danka je nestala pre tačno mesec dana, a potraga za njenim telom i dalje traje! #fypシ #fypシ゚viral #srbija #dankailić💔 #dankailić #alo #alodnevnenovine #alonovine ♬ Action Music(853437) - Pavel

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading