hitna pomoć
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kristofer Gregor (31) iz Amerike našao se pred sudom zbog smrti svog šestogodišnjeg sina Korija, kojeg je terao da do iznemoglosti trči na traci u teretani da bi smršao.

Tokom suđenja prikazan je jeziv snimak sigurnosnih kamera, nastao krajem marta 2021. godine, na kojem se vidi kako dečak pokušava da trči nenormalnom brzinom, dok njegov otac motri na njega. Kad iznemogli dečak padne, otac ga podiže i ponovo vraća na traku mašine i tako iznova.

U jednom trenutku se vidi i kako Kristofer grize dečaka po glavi i tera ga da se vrati treningu.

 

https://pink.rs/svet/592142/terao-sina-6-da-trci-do-iznemoglosti-dete-umrlo-u-mukama-pojavio-se-jeziv-snimak-iz-teretane

 

Traka za trčanje je, kako se veruje, bila programirana na najveću moguću brzinu i uspon, zbog čega je dečak padao i mučio se da se vrati na traku.

Nekoliko dana nakon torture u teretani, majka dečaka, koja je imala zajedničko starateljstvo sa Kristoferom, odvela je dete kod lekara kada se dečak požalio da je loše i kada joj je ispričao šta je sve preživeo u teretani.

Narednog dana dečak se jedva probudio, teško je disao, bio je sav zbunjen i žalio se na mučninu. Tog puta ga je otac odveo kod lekara i urađena je hitna magnetna rezonanca, tokom koje je dečak doživeo napad i ubrzo je preminuo uprkos naporima lekara da ga spasu.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading