duško knežević
Foto: Printscreen/YouTube/ A PLUS TV MONTENEGRO/ ADRIA TV Montenegro

“Čekam sledeći potez, a svi tragovi vode do Đukanovića, zato je on i nervozan i preti. Očekuje se rasplet, a ništa još nije gotovo. Koreni su duboki. Tu postoji švercerski lobi, građevinski lobi, brojni narko karteli… Đukanović mora da kaže nadležnim organima sve o svojim nepočinstvima”, poručio je Knežević u emisiji “Klub A” na A plus televiziji.

Prema njegovim rečima, mafijaška hobotnica u Crnoj Gori se mora rasformirati.

“Sva ubistva koja su se desila za vreme Đukanovićeve vladavine moraju da ugledaju svetlost dana. Crna Gora mora da dođe u mirnu fazu. Ko će da odgovara za novinare koji su ubijeni i za policajce koji su nestali?”, upitao je Knežević.

Knežević je poručio da želi da se vrati u Crnu Goru i da su mu nadležne institucije poručile da žele da pregovaraju o arbitražnom postupku.

“Na perfidan način rasprodaju moju imovinu. Centralna banka nastavlja politiku Radoja Žugića. Svi oni nastavljaju Đukanovićevu politiku. Mene ne bi mnogo iznenadilo i da me uhapse ako bih se vratio u Crnu Goru, a i da me ubiju u zatvoru. Sve je to deo demokratije. Na sve sam spreman”, tvrdi Knežević.

Govoreći o bivšeg predsedniku državne zajednice Srbije i Crne Gore Svetozaru Maroviću, Knežević je kazao da bi bio dobar svedok saradnik i da bi imao mnogo toga da kaže o švercu cigareta.

“Đukanović ga je maksimalno ponizio”, zaključio je Knežević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading