konferencija za medije zorana lazovića
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen/ todor kadic

Lazovićev advokat Nikola Martinović, preko kojeg je pismo predato Glavnom specijalnom tužiocu, naveo je i Lazovićev broj telefona preko kojeg ga je moguće dobiti „za potrebe bilo kakvog postupanja Tužilaštva“.

Pismo Zorana Lazovića Vladimiru Novoviću

Printscreen

 

Pismo koje je Lazović poslao Novoviću

U pismu predatom Glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću navodi se, između ostalog, da je “Zoran Lazović dobio „dobronamernu” poruku od novinara koji tvrdi da ima pouzdan izvor informacija u SDT, da ovo Tužilaštvo sprema spektakularno lišenje slobode Zorana Lazovića, čime bi ispunilo očekivanja političara na vlasti i opravdalo dosadašnju medijsku kampanju. Bez namere da na bilo koji način utiče na rad Tužilaštva, osim da postupa u skladu sa zakonom i nepristrasno, Zoran Lazović, Vas obaveštava, da je na svaki poziv Tužilaštva spreman doći u Tužilaštvo i da, kao i do sada ne želi izbegavati ili ometati bilo kakav zakonit rad Tužilaštva“.

“Negativna kampanja političara i medija koja se protiv njega vodi duži niz godina, doživela kulminaciju u zadnje dve godine. Određeni mediji kampanju su toliko zahuktali da press clipping pokazuje kako su u zadnje dve godine, svakodnevno u proseku, objavljivano po pet negativnih tekstova, u kojima se Lazović povezuje sa kriminalnim aktivnostima, a Tužilaštvo poziva na njegovo hapšenje“, stoji u pismu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading