Milan Knežević
Foto: Printscreen/RTCG

“Andrija Mandić i ja imamo najviše razloga da organizujemo svečanosti i koktele povodom hapšenja Milivoja Katnića i Zorana Lazovića, Videli smo da smo bili dostojanstveni i dostojanstven sam u ovoj emisiji jer nemam nameru da igram na političkim grobovima mojih protivnika, kao što su oni igrali na mom političkom grobu, misleći da će me sahraniti u tom političkom grobu. Eto da pokušam to da objasnim”, rekao je Knežević.

Prema njegovim rečima, Katnić je to govorio iz pozicija svemoćnog čoveka, koji je to mislio da njega nikad neće zadesiti ovakva situacija.

“On je u jednom trenutku potpuno bio izgubio osećaj za realnost i počeo je da se ponaša kao oni faraoni ili rimski imperatori koji su odlučivali o životu ili smrti sa spuštenim palcem ili podignutim”, naveo je Knežvić.

Podsetimo, Lazoviću i Katniću juče je određen pritvor do 30 dana, zbog opasnosti od bekstva i mogućeg uticaja na svedoke.

Oni su uhapšeni u nedelju, a Specijalno državno tužilaštvo (SDT) ih tereti da su počinili krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja, odnosno da su srpskim kriminalcima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću pomogli ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru.

Lazović se tereti da je navodno naredio tužiocima da iz predmeta protiv kavačkog klana izostave Novljanina Duška Roganovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading