zoran lazović
Foto: Printscreen/YouTube/ DAN info

To je sinoć nakon saslušanja kod sudije za istragu kazao njegov branilac, Zoran Piperović.

Kao dokaz da neće bežati i da će biti na raspolaganju istražiteljima, Lazovićeva odbrana predala je sudiji za istragu pismo koje je Lazović dostavio Novoviću.

“Pre mesec, odnosno 12. marta, preko jednog od zastupnika, Lazović je poslao pismo glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću u kojem je naveo da mu je poručeno da mu se sprema spektakularno hapšenje. U pismu je naveo da je tu, u Podgorici, na kućnoj adresi, da nema nameru nigde da ide, nigde da beži, da je dovoljno da ga pozovu na telefon, da će se na svaki poziv odazvati i vrlo rado pružiti sve potrebne informacije. To pismo je predato sudiji za istragu i ono je dokaz da naš branjenik nema naeru da beži ili opstruira postupak na bilo koji način”, kazali su sinoć advokati Stefan Jovanović i Zoran Piperović, prenosi "Dan".

Podsetimo, Katnić i Lazović uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u skidanju zabrane ulaska u Crnu Goru Beograđanima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, koji se sumnjiče da su u saradnji sa “kavačkim klanom” počinili više ubistava.

Takođe, na teret im se stavlja da su “učinili da nestanu dokazi” protiv Duška Roganovića, koji je prema evidencijama bezbednosnih službi visokorangirani član “kavčana”. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading