"PLENKOVIĆ IDE U BRISEL DA NAPLAĆUJE TOALETE" Milanović: Moramo se rešiti HDZ-a
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Milanović je istakao u objavi na Fejsbuku da se za Hrvatsku građani moraju boriti i da je prvi korak u tome skidanje Plenkovića i, kako je naveo, njegovih jataka sa vlasti, a da je drugi korak formiranje vlade nacionalnog spasa.

Milanović je naveo da se institucije u Hrvatskoj moraju osloboditi od HDZ-a i pozvao građane da više ne dopuštaju da im se "otima budućnost".

- Kao predsednik Hrvatske bio sam brana potpunoj okupaciji, ne samo diplomatije, vojske i tajnih službi, nego i hrvatskog društva. Govorio sam i ukazivao na sve nepravde i lopovluke, na kršenja Ustava i zakona - napisao je Milanović.

Milanović je danas učestvovao na obeležavanju 150. godišnjice organizovanog planinarstva u Hrvatskoj u Planinarskom domu u Кleku, a nakon penjanja se obratio javnosti.

- Opozicija se malo opustila i dozvolili su banditima da sve pokradu. Ja sam četiri godine pružao fini otpor, pa grub otpor, pa brutalan, i biće još grublje. Ako oni koji izađu na izbore imaju smisla a razlog, Plenković je gotov, ide u Brisel da naplaćuje ulaz u toalet, neka spremi sendvič - rekao je Milanović.

Milanović, uprkos zabrani Ustavnog suda Hrvatske, kampanju privodi kraju kao nezavisni kandidat za budućeg premijera, uz podršku koalicije okupljene oko najuticajnije opozicione Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP).

Kampanja uoči parlamentarnih izbora u Hrvatskoj u sredu, ovoga vikenda praktično ulazi u sam finiš, s obzirom na to da će u ponedeljak u ponoć stupiti na snagu izborna tišina.

Izborna tišina će trajati do srede, 17. aprila, u 19 sati kada će biti zatvorena biračka mesta.

Izborni dan je neradan, prema hrvatskom zakonu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading