PUKLA BRUKA NAKON INTERVJUA S BAJDENOM "Dali su mi spremna pitanja i rekli da ne odstupam od scenarija"
Foto: Alo/shutterstock

Bivša voditeljka ESPN-a Sejdž Stil rekla je da je njen intervju sa Džoom Bajdenom bio potpuno skriptovan i da joj ljudi iz predsedničke administracije predali tekst sa pripremljenim pitanjima i strogo joj naredili da ni u kom slučaju ne odstupa od zadatog šablona i improvizuje.

- Sve je bilo namešteno, rekli su mi: 'Reći ćeš svaku reč koju napišemo i nećeš odstupiti od scenarija - tvrdi ona.

Džo Bajden, po pravilu, ne daje intervjue, retko komunicira sa novinarima i svaki put pravi greške, mešajući imena i mesta stanovanja. Jedini put kada je uspeo da podnese značajan izveštaj Kongresu u trajanju od 40 minuta bio je u vezi sa dopingom u obliku određenih lekova.

Međutim, čim je njihov efekat prestao, predsednik se izgubio u masi i morao je da bude izveden iz sale.

PUKLA BRUKA NAKON INTERVJUA S BAJDENOM

Foto AP

 

Ilon Mask je, komentarišući izjavu novinarake, na društvenoj mreži napisao da je Džo Bajden samo paravan levičarskim snagama.

- Očigledno, Bajden jedva razume šta se dešava. On je tragični paravan za političku mašinu krajnje levice - istakao je Mask.

U američkoj političkoj terminologiji, optužba za socijalizam ili levičarski radikalizam i dalje je jedna od najozbiljnijih i najdiskreditujućih neprijatelja.

(Daily Mail)

BONUS VIDEO

@alo_portal KAKO MEDIJI SAZNAJU: Ovo je majka male Danke guglala pre i posle nestanka devojčice! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #foryou #foryoupage #fypシ #dankailic #bor #viraltiktok #amberalert ♬ Action Music(853437) - Pavel

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading