Amerika
Foto: Alo/Printscreen/facebook

 Osmogodišnja Alija Džejko nestala je u subotu dok je plivala sa porodicom u hotelu na severozapadnoj strani grada. Nestanak je prijavljen u 21:45.

Timovi za potragu i spasavanje utvrdili su da je devojčica otišla pod vodu i da više nije izronila. Njeno telo je pronađeno zaglavljeno u uskoj cevi nekoliko sati kasnije. Prema Institutu za sudsku medicinu okruga Haris, preliminarni uzrok smrti devojčice je utapanje i nesrećan slučaj.

Alijina majka, Danijela podelila je na Fejsbuku srceparajuću fotografiju snimljenu na bazenu, uz natpis „naša poslednja fotografija“.

- Hvala ti, ljubavi moja, za osam godina koje si mi dala pored sebe. Hvala ti, devojko moja, što si me naučila šta je ljubav i plemenito srce. Ti si nešto najlepše što mi je Bog dao i posle svake bitke kroz koju smo zajedno prošli, ovu nismo pobedili - napisala je majka.

- Nadam se da ću te ponovo videti jednog dana i da ćeš nastaviti da me gledaš i imati onaj veliki osmeh koji je bio zarazan radošću - napisala je ona.

Prema rečima portparola policije Džona Kenona, vatrogasna služba Hjustona pregledala je četiri cevi u bazenu, od kojih je svaka široka otprilike jedan metar, ali nije mogla ništa da pronađe.

Tako je otkriveno da je devojčica zaronila pod vodu i da više nikada nije izronila.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
SAD

Komentari (0)

Loading