snp
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen/ TV TEUTA

“Od svog osnivanja 1998. godine SNP je kontinuirano težila da se izbori za demokratsku Crnu Goru, u kojoj će vlast biti smenjiva i odgovorna građanima”, navode u toj stranci.

Kako kažu, hrabrošću, odlučnošću i napornim radom članova i simpatizera, partija je prošla razne faze, saveze i koalicije, da bi danas bila stabilan, pouzdan i poželjan partner svim političkim snagama koje se bore za dobrobit svih građana u Crnoj Gori.

“Uprkos izazovima koje smo zajedno prošli, nismo dopustili da išta uzdrma našu veru u svetliju budućnost”, navode u SNP-u.

Ponosni na dosadašnji pravi put, ostaju, kako kažu, posvećeni ostvarivanju osnovnih političkih principa, kao što je borba za obespravljene, za radnike i penzionere.

“Uz podršku svojih članova i rastuće poverenje biračkog tela, naša partija je spremna da nastavi u novu epohu svog razvoja i delovanja i da sa novim mladim snagama stvorimo bolji život za sve naše građane, bez podela i diskriminacija, po bilo kojoj osnovi. Naša partija je porodica slobodnih ljudi, koji od samog početka svog postojanja žele samo jedno, da svaki građanin Crne Gore živi životom dostojnim čoveka. Stoga, veliko hvala svim nasim članovima i simpatizerima koji su ostali privrženi ideji koja nas je sve okupila i koji su, uprkos svim teškoćama, ostali deo naše porodice”, zaključuju u SNP-u.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading