AMERIČKI MILIJARDER BEZ DLAKE NA JEZIKU Napao predsednika SAD
Foto: EPA/Foto: EPA-EFE/Patrick Pleul / POOL

Predsednik SAD Džozef Bajden, koji je prema poslednjim anketama pred novembarske predsedničke izbore u podređenom položaju u odnosu na Donalda Trampa, rešio je da promeni imigracionu politiku kako bi dva miliona novopečenih Amerikanaca dobilo pravo da glasa. Za njega, pretpostavlja se.

Odluke administracije američkog predsednika Džo Bajdena i Demokratske stranke o imigracionoj politici osmišljene su da promene odnos snaga na predstojećim predsedničkim izborima, ocenio je danas američki preduzetnik Ilon Mask.

- Većina Amerikanaca ne zna da američki popis trenutno broji, u svrhu glasačke moći, sve ljude u okrugu, bez obzira da li imaju državljanstvo - napisao je on na mreži X.

Mask je naveo da nijedan demokratski senator u martu nije glasao za amandman koji je predložio republikanski senator Bil Hagerti, a koji bi isključio ilegalne migrante za određivanje broja mesta u Kongresu i elektorskih glasova koje svaka država dobija.

- Pošto su ilegalci uglavnom u demokratskim državama, i Predstavnički dom i predsednički glasovi su pomereni za oko 5 odsto, što je dovoljno da promeni ceo odnos snaga! Ovo je glavni razlog zašto Bajdenova administracija uvodi rekordne nivoe ilegalaca i preduzima tako malo deportacija - naveo je Mask.

Džo Bajden čini sve kako bi ostao na vlasti, međutim, ne piše mu se dobro. Ne samo što je Tramp favorit pred izbore, već i u samoj Demokratskoj stranci ne veruju više da je Bajden pravi izbor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading