fabrika
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedna Amerikanka umrla je nakon što se zakačila za lanac pokretne trake dok je pokušavala da povrati bežične slušalice koje je ispustila ispod trake u fabrici, saopštile su vlasti.

Alisa Drinkard, 21, ispustila je bežične slušalice ispod pokretne trake dok je bila u smeni u fabrici u Džordžiji oko 21.45 u petak, prema izveštaju o incidentu iz kancelarije šerifa okruga Kolumbija.

Njena koleginica Smit, koja je bila svedok incidenta, rekla je istražiteljima da se, kada je Drinkard pokušala da izvadi slušalicu ispod mašine, uhvatila u lanac koji pokreće pokretnu traku.

Zbog načina na koji je gospođa Drinkard bila prikovana, njena koleginica „nije mogla da je izvuče, pa je pozvala servisera da dođe i isključi mašinu“, navodi se u izveštaju.

Radnici u kompaniji, koja proizvodi kolica za golf i druga vozila, počeli su da rastavljaju mašinu i pozvali hitnu pomoć, dodaje se u izveštaju.

Osoblje Hitne pomoći oslobodilo je gospođu Drinkard "isecanjem metalnog okvira", napisali su istražitelji, dodajući da je još uvijek imala puls jer je osoblje hitne pomoći preduzelo mere za spašavanje života prije nego što je hospitalizirana, prenosi "Skaj njuz".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading