Svađa
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 Deleći svoju priču na društvenim mrežama, žena je objasnila da su ona i njen brat ranije živeli u dvosobnom stanu sa zajedničkim kupatilom. Obojica su koristili duvan, ali dok je ona pušila u svojoj sobi, on je voleo da ga žvaće, nešto što je ona mislila da je „gadno“.

Sve je bilo u redu dok jednog dana dok se spremala za kupanje žena nije sela na toalet i šokirala se kada je osetila da joj se nešto sliva niz leđa. Napisala je: „Uskočila sam i videla da je to jedna od limenki sa sokom u koju je moj brat pljunuo sok od duvana. Nepotrebno je reći da sam bio nasilno zgrožen i potpuno besan.

„Okupala sam se, presvukla i nastavila da verbalno udarim brata, što se završilo tako što sam mu zloslutno zapretio da će mu biti žao ako ponovo ostavi pljuvačku na zadnjoj strani toaleta.

 

 

Nadajući se da je to kraj, žena je bila užasnuta kada se ni nedelju dana kasnije isto dogodilo. Dodala je: „U početku nisam nameravala da se kupam, samo sam koristila toalet... da promenim tampon.

„Moj brat je bio na poslu, pa sam, nakon što sam se sredio, umotao upotrebljeni tampon u toalet papir i sakrio ga među njegova ćebad, jer je to sve što sam mogao da se setim da bi mu bilo odvratno kao što sam ja osećao njegov hladan duvanski pljuvač. sliva mi se niz kičmu.

„Nekoliko sati kasnije, moj brat se vratio kući i odšetao do svoje spavaće sobe i zatvorio vrata. Odjednom sam ga čuo kako vrišti kao devojčica. Ušao je u moju sobu urlajući i vičući. Na kraju sam samo mirno rekao: 'Znam, a? Odvratno, zar ne? Rekao sam ti da ćeš se izviniti. Nikada nije ostavio ni jednu pljuvačku na poleđini toaleta za sve vreme našeg zajedničkog života.”

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading