Medelin Soto
Foto: Alo/Orange County Sheriff's Office, Florida

Policija je u petak uveče saopštila da je pronađeno njeno telo u šumskom području u okrugu Osiola.

Medelin je nestala u ponedeljak, 26. februara nakon što ju je dečko njene majke, Stefan Sterns (37), navodno ostavio kod crkve u blizini škole koju je pohađala.

Stefan je uhapšen zbog nepovezanih optužba za napad i posedovanje materijala o zlostavljanju dece na svom telefonu i odmah je proglašen za "glavnog osumnjičenog" u slučaju, pošto je bio poslednja osoba koja je videla Medelin živu nakon što ju je navodno ostavio.

Jedna od mogućih teorija bila je da je Medelin zapravo pobegla da ode "da živi u šumi". Vlasti su na njenom telefonu pronašle dokaze koji ukazuju na to da je rekla prijateljima da planira da pobegne i da to učini kada napuni 13 godina, što je upravo i učinila, piše Telegraf.

Ali njena majka Džen je rekla vlastima da ne veruje da bi njena ćerka ikada tako pobegla.

Na snimku nadzorne kamere sa crkve vidi se kako Medelin stoji na parkingu oko 8.30 sati tog jutra pre nego što je nestala. Niko je nije video niti se čuo sa njom sve dok njeno telo nije pronađeno nekoliko dana kasnije.

Prema pisanju NBC news, vlasti veruju da ju je Stefan ubio u ranim jutarnjim satima, zatim je stavio njeno telo u automobil, što se vidi na snimku, pre nego što ga je bacio.

Medelin Soto

Orange County Sheriff's Office, Florida

 

 

Šef policije Džon Mina je na konferenciji za novinare u petak rekao da vlasti "imaju dokaze koji pokazuju da se Stefan vraća u kompleks, a Medelin je bila vidljiva u tom vozilu".

"Verujemo da je u to vreme već bila mrtva", rekao je on. Nije želeo da otkrije kada je tačno taj snimak snimljen.

Policija veruje da je Medelin možda ubijena u porodičnoj rezidenciji, ali je rekla da još uvek istražuju slučaj.

Nisu objavljeni detalji o povredama ili stanju njenog tela kada je pronađena.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading