naučnici
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Takozvani vidovnjak tvrdi da su ljudski klonovi stvoreni uz pomoć veštačke inteligencije i da dolaze u "ključnom trenutku ljudske evolucije".

Nazvan "Živi Nostradamus", Brazilac Atos Salome – koji je napravio karijeru na hrabrim predviđanjima – dao je komentare nakon "vesti" (tračeva) da naučnici u skrivenim istraživačkim ustanovama se bave "evolucijom klonova“ koristeći se veštačkom inteligencijom.

- Ovo je ključni trenutak u ljudskoj evoluciji. Iako je kloniranje već realnost za razne vrste, ono ostaje samo tema kada se tiče ljudi, ali uvođenje veštačke inteligencije u ovu jednačinu dodatno komplikuje dileme i filozofska istraživanja. Napredna veštačka inteligencija sa sposobnošću da oponaša svest i emocije kada je integrisana u klonirani entitet postavlja pitanja o identitetu, autonomiji i fundamentalnoj suštini čovečanstva. Zamišljam eru na horizontu u kojoj će naše razumevanje života, inteligencije i svesti biti podvrgnuto ponovnoj evaluaciji, međutim, tu su i rizici i manipulacija životom i svešću što može dovesti do potencijalno opasnih ishoda - kaže Atos.

Atos, međutim, nije naveo koji bi mogući opasni ishodi mogli biti. Ipak, nešto što je nedavno otkrio je bio njegov zanimljiv izbor karijere pre nego što je postao navodni "izvor svih znanja".

Nedavno je tvrdio da je sa samo 12 godina znao da je vidovit, kao i da je otkrio šta je jedini pravi posao koji je ikada imao.

Rekao je: "Moje putovanje u paranormalno počelo je da se odvija kada sam imao samo 12 godina. Nasledio sam ovo nasleđe od svog pradede, koji je bio poznat po svojoj stručnosti u mističnim veštinama“, piše britanski Dejli Star.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading