lisice
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Kako "Avaz" otkriva, uhapšen je Gazmend Ajidni (46) nemačko-albanskog porekla.

U Sudu BiH u petak je održano ekstradicono ročište i, po svemu sudeći, Gazmend će vrlo brzo biti izručen Nemačkoj, s obzirom na to da je pokušao ubiti bivšu suprugu na brutalan način.

On je uhapšen u Tomislavgradu nakon što je u sredu napao sekirom bivšu suprugu. Posle stravičnog čina pobegao je automobilom i krio se na području BiH. Potraga za njim trajala je od srede. Žena je teško povređena i nalazi se u bolnici, objavili su mediji u Nemačkoj.

Kako prenosi Avaz, Gazmend se krio u jednom motelu na području Tomislavgrada, gde je i uhapšen. Nije pružao otpor. Ovo je još jedna uspešna akcija SIPA-e i Sektora kriminalističke policije. Veliki deo posla uradili su i pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tela, kao i OSA-e.

Napad sekirom dogodio se na putu do škole u Ober-Ramštatu i zabrinuo je lokalno stanovništvo. Svedoci su ispričali da je muškarac pio pivo i prvo je ženu udario razbijenom flašom, a zatim sekirom u vrat. Uz zahtev za pravnu pomoć od javnog tužilaštva u Darmštatu, sada bi trebalo pokrenuti izručenje 46-godišnjaka Nemačkoj, objavili su tamošnji mediji, preneo je Telegraf.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading