Vladimir Putin
Foto: Alo/Tanjug

Prošle nedelje u Moskvi ruski predsednik Vladimir Putin kasnio je dva sata na intervju sa američkim novinarom Takerom Karlsonom, koristeći još jednom taktiku kojom demonstrira svoju dominaciju nad sagovornicima, piše Biznis Insajder.

Karlson je nakon intervjua objavio video snimak u kojem je rekao da je Putin "kasnio dva sata" na planirani dvosatni intervju, koji se održao u Kremlju.

Američki list ističe da je ova akcija bivšeg voditelja Fox News-a izazvala "napetost", dodajući da je navikavanje ljudi na čekanje taktika koju Putin često koristi kako bi pokazao svoju nadmoć nad svojim gostima, među kojima su i svetski lideri.

Na taj način, Putin je primorao bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Donalda Trumpa, da čeka sat vremena pre samita u Helsinkiju 2018. godine.

Putin i Tramp

Tanjug/Ap

 

Takođe je kasnio 50 minuta na sastanak sa papom Franjom u Vatikanu 2015. godine, preneo je Rojters.

Bivša nemačka kancelarka Angela Merkel je čekala Putina više od četiri sata na privatnom ručku 2014. godine.

Londonski Guardian citirao je Ljudmilu Putina, njegovu bivšu suprugu, koja je izjavila da su je njegova kašnjenja na prvim "susretima" dovodila do suza.

Ona je rekla da nikada nije kasnila, dok je Putin uvek dolazio nakon dogovorenog vremena.

"Pola sata do sat kašnjenja je bilo normalno. Sećam se, stajala sam u metrou. Prvih 15 minuta su bili u redu, pa čak i pola sata. Ali, ako prođe sat, a on ne dođe, počnete da plačete", rekla je Ljudmila.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading