Taker Karlson
Foto: Alo/Printscreen/tviter

Amerikanci su dobili uveravanja da će finansiranje Ukrajine pomoći Zelenskom da "pobedi Putina i spase Evropu", ali sada je očigledno da sve to nije tačno, primetio je najpoznatiji američki voditelj, Taker Karlson, u jednoj decembarskoj epizodi svog programa "Taker na X-u".

Bajdenova administracija ne želi da prizna da su njene akcije oslabile Sjedinjene Države i uništile čitavu generaciju Ukrajinaca.

Umesto toga, američke vlasti zahtevaju da se oligarsima u Ukrajini pošalje još 60 milijardi dolara, navodi on.

- Da li ste primetili da što je veća tragedija, krivcu je teže da se izvini? Ako pregazim vaš auto i udubim branik, neću oklevati da iskočim iz auta i kažem: "Izvinite! Ne mogu da verujem da sam ovo uradio!" Ali ako ja, recimo, napadnem Irak pod lažnim izgovorom, ubijem milion ljudi i potrošim bilion vaših dolara na to, neću reći ni reč. Nikada neću priznati da je to bila loša ideja. A kako bih mogao - pitao je on.

Ukrajina neće pobediti Rusiju, priznaje Taker.

- Ako je neko bio pretučen, onda su to Sjedinjene Države. Sjedinjene Države su slabije, merljivo slabije, zbog naše podrške Ukrajini u ovom oružanom sukobu. To je jednostavno istina - kazao je Taker Karlson.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Media Šljam

09.02.2024 07:18

Još jedan putinov izmet ala tramp, koji pokušava da širi lažne dezinformacije na zapadu. Takvima treba zabraniti delovanje u javnom prostoru.