policijski džip
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen/ Vijesti Online

Kako je saopšteno iz Uprave policije, juče su uhapšeni M.M. (20) i A.V. (23) iz Podgorice kojima se na teret stavljaju dva krivična dela razbojništvo koja su, kako se sumnja, izvršili na način što je A.V. 12. decembra 2023. godine oko 21 časova ušla u jednu sportsku kladionicu koja se nalazi u Ulici 27. marta, proverila da li u objektu ima igrača, te pozvala M.M. i informisala ga o tome.

“Nakon toga je M.M. maskiran ušao u kladionicu i uz pretnju pištoljem, za koji se kasnije utvrdilo da je plastični, od zaposlene otuđio novac u iznosu od 700 evra”, navode u policiji.

Kako dodaju, 21. januara oko 21 sat oni su, kako se sumnja, po dogovoru, na isti nači u istoj sportskoj kladionici počinili isto delo, s tim što je M.M. ovog puta od zaposlene uz pretnju nožem ukrao 845 evra.

“Policijski službenici su pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.M. pronašli garderobu koju je M.M. imao na sebi za vreme izvršenja krivičnog dela, kao i novac u iznosu od 525 evra, a za koji se sumnja da potiče iz izvršenja krivičnog dela. Od A.V. i M.M. privremeno su oduzeti mobilni telefoni koji će biti predmet daljih veštačenja, a oni su lišeni slobode i uz krivičnu prijavu će biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost”, dodaju u policiji.

Adria

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading