Najbolje drugarice
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Dve drugarice izazvale su pravo oduševljenje na Tik Toku kada su podelile i više nego interesantan i prilično emotivan video.

Najbolje drugarice su ostale u drugom stanju u isto vreme, a način na koji su to saopštile jedna drugoj postao je viralan na društvenim mrežama.

- Ok, priča ide ovako: Pozvala me je i pokazala mi svoj pozitivan test, a onda sam brzo utrčala u svoju sobu i pokazala joj svoj. Kakve su šanse?!? Nikad nisam zamišljala da ću imati ovaj trenutak sa svojom najboljom prijateljicom - stoji u opisu videa koji je jedna od njih podelila.

 

@petrakonyit Ok so the story goes like this: She called me and showed me her test, then i quickly ran into my room and grabbed mine and started screen recording. In the meantime she showed me the second test she’s done and then I pulled mine out 😂🙈 What are the chances?!? I never imagined to have this beautiful moment with my best friend 🥹 So lucky! #pregnancyannouncement #tellingmybestfriendimpregnant #pregnantbestfriends ♬ Dandelions (slowed + reverb) - Ruth B. & sped up + slowed

 

Ceo ovaj trenutak ovekovečila je treća prijateljica, a sve je ispraćeno gromoglasnim smehom i neopisivom srećom koja se videla na njihovim licima. Dirljiva priča dobila je pregršt lajkova na TikToku, a usledila je bujica pozitivnih komentara.

"Ovo je moj san za mene i moju najbolju prijateljicu", "Ja sam se rasplakala, čestitam", "Tako i nikako drugačije", "Divno je videti ovako lepe momente i iskreno prijateljstvo", "Prelepo, ulepšale ste mi dan", samo su neki od komentara ispod videa.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading