polcija u SAD
Foto: EPA/EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

U pucnjavi na zabavi u industrijskoj zoni u centru Los Anđelesa, dve osobe su poginule, a osam je ranjeno, saopštile su vlasti.

Policajci koji su reagovali na prijave o pucnjavi u ponedeljak oko sat posle ponoći, izvestili su da su čuli pucnje i zatekli gomilu koja beži iz tog područja, dok je nekoliko ranjenih ljudi ležalo na ulici i trotoaru, navela je lokalna policija u saopštenju za javnost, dodajući da su muškarac i žena poginuli na licu mesta.

Zvaničnici su prvobitno rekli da su prvobitno izvestili da su tri osobe hospitalizovane, ali je u poslepodnevnim satima taj broj porastao na osam.

Stanje povređenih nije poznato, a nema ni informacija o osumnjičenom za pucnjavu.

Istražitelji veruju da je pucnjava nastala zbog svađe na zabavi, koja je organizovana u industrijskoj zoni gde se nalaze magacini i poslovne zgrade.

U međuvremenu, odeljenje šerifa okruga Los Anđeles istražuje odvojenu pucnjavu u kojoj je u ponedeljak rano ujutru u gradu Hotorn ubijena jedna žena i ranjeno četiri osobe.

Jedna osoba je u kritičnom stanju, dok je troje stabilno, prenela je lokalna televizija. Nije bilo hapšenja i informacija o osumnjičenima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading