milojko spajić
Foto: Printscreen/YouTube/ Skupština Crne Gore

Lider URE Dritan Abazović upitao je premijera Milojka Spajića gdje je Evropa sad 2.

On je obrazložio svoje poslaničko pitanje.

„Niste sproveli mere koje ste obećali da ćete sprovesti. Da li građani da Vam veruju na reč, kao i za državljanstvo, žene, decu? Trebaju li da Vam veruju na reč kad ste rekli da ćemo da bankrotiramo u junu mesecu ili nešto trebate da potkrijepite dokumentima. Niko nije više demaskirao Vašu politiku od ministra finansija. Nema stvari koje ste obećali“, podvukao je Abazović.

Tvrdi i da u Spajićevom odgovoru nema apsolutno ničega.

„Vi ste u predlogu budžeta naveli neke stvari. Nemate novca da date prosvetarima. Moraćete reći zašto ste prevarili građani. S obzirom da sam ja tražio da donesete dokument Evrope sad 2. Vaš odgovor nije to. Ovo nije ništa osim nabrajanje šta je dovela Evropa sad 1 koju Spajić nije sproveo jer nije bio u prilici“, kazao je Abazović.

Uskomešao se čitav poslanički klub PES-a, a premijer Milojko Spajić kazao je da želi da nastavi punom parom napred.

„Uspeh programa Evrope sad 1 nisu vjerovali mnogi koji sjede u ovim pitanjima. Evropa sad 2 se nalazi tačno između Evrope sad 1 i Evrope sad 3“, kazao je Spajić.

Nastavio je da nabraja rezultate Evrope sad.

Abazović je komentarisao i kazao da Evrope sad 2 nema.

„Hvala još jednom što ste potvrdili da su Vaše teze neistinite. U junu je bila priča da ćemo da bankrotiramo, Vi i gospodin Krvavac“, kazao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading