MTEL
Foto: Privatna arhiva/Promo

M:tel je kompanija koja u društveno odgovornom smislu, ali i aspektu poslovne etike, ima reputaciju kompanije koja najviše vraća zajednici, što kroz poreze, dividende, tako i kroz različite oblike davanja u smislu donacija i sponzorstava.

Činjenica je da je od 2007. godine ova kompanija u budžet Republike Srpske, samo na ime poreza, uplatila skoro 1,5 milijardi konvertibilnih maraka. Svojim akcionarima, isplatila je dividende u iznosu od skoro 1,3 milijarde konvertibilnih maraka.

U istom periodu, za kulturu i sport m:tel je izdvojio više od 31 milion konvertibilnih maraka, a putem donacija za različite potrebe – od humanih akcija, obrazovnim i kulturnim ustanovama, manifestacijama, pojedincima i udruženjima građana, darovao je 5,6 miliona konvertibilnih maraka.

Kako bi građanima obezbedio sve moderne telekomunikacione usluge, m:tel je investirao 1,9 milijardi konvertibilnih maraka u razvoj mreže i usluga.

Iz kompanije m:tel naglašavaju da je investiranje u razvoj uslov da Republika Srpska, odnosno BiH, kada je reč o telekomunikacijama, bude ravnopravan deo modernog i tehnološki naprednog sveta.

„Strategija poslovanja kompanije m:tel je da se ostvarena dobit vraća ljudima i da glavni razlog svakoga ko izabere m:tel treba da bude osećanje da će svaka marka biti dvostruko vraćena društvu“, zaključila je generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan.

 

https://www.youtube.com/watch?v=MQMRJmyTtC4

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading