Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Muškarac rodom iz Albanije uhapšen je sinoć u Grčkoj zbog sumnje da je u subotu uveče učestvovao u pucnjavi u kojoj su ranjena tri mladića u Atini. Privedeni se sumnjiči da je kobne večeri bio sa muškarcem koji je hladnokrvno pucao u glavu trojici mladića na ulici u naselju Gazi.

Sigurnosne kamere snimile su trenutak kada jedan od napadača nakon verbalne rasprave vadi pištolj i puca u momke. Sve se odigralo na ulici, naočigled brojnih svedoka.

Osumnjičeni su izašli iz luksuznog "range rovera" i prišli su grupi koja je stajala na ulici i tu kreće svađa.

U jednom trenutku osumnjičeni se u pratnji trojice iz grupe kreću ka svom vozilu. Potom izbija tuča i jedan mladić udara vozača džipa, dok drugi kreće da šutira drugog.

Nekoliko sekundi kasnije, naočigled brojnih svedoka, muškarac vadi pištolj i počinje da puca.

Prvo cilja u glavu mladića koji je udario njegovog ortaka, onda puca u drugog mladića koji počinje da beži, a potom upucava i trećeg mladića koji je posmatrao tuču.

Bizaran razlog za svađu

Prema rečima svedoka, žrtve su sa društvom stajale na ulici u trenutku dok su osumnjičeni prolazili džipom kraj njih. Jedan od mladića iz grupe je viknuo drugovima: "Eeeeej!", nakon čega je osumnjičeni naglo zaustavio "range rover", izašao sa ortakom i pitao: "Šta ti meni eeeeej?".

Prema navodima očevidaca, mladići su pokušali da objasne da se nisu njima obraćali, te su trojica mladića i dvojica osumnjičenih krenuli ka džipu da naizgled mirno porazgovaraju. Međutim, u sledećem trenutku kreće fizički obračun, a potom je jedan od osumnjičenih izvukao pištolj i hladnokrvno pucao trojici momaka u glavu.

Zahvaljujući brzoj intervenciji oni su prebačeni živi u bolnicu, ali se za život jednog momka i dalje bore. On je tokom noći operisan i životno je ugrožen, dok su njegovi brat i drug, koji su takođe upucani, u teškom, ali stabilnom stanju.

Prvo cilja u glavu mladića koji je udario njegovog ortaka, onda puca u drugog mladića koji počinje da beži, a potom upucava i trećeg mladića koji je posmatrao tuču.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading