Držali decu u kavezima
Foto: Shutterstock/FOTO Shutterstock

Dustin Haf (35) i Jurui Ksie (31) privedeni su nakon što je njihov šestogodišnji sin rekao da "ne želi da ide kući jer je otac napravio kavez da ga zaključa dok je majka radila", navodi se u saopštenju.

Izveštaj o hapšenju koji je pribavio ClickOrlando.com. policajci su istražili dom para u Gejnsvilu na Floridi i pronašli drveni kavez sa zavrtnjima ispred dečakove spavaće sobe, navodi se u izveštaju.

Dečak je rekao policiji da je bio u kavezu preko noći i da je morao da nosi pelene do 7 ujutru, kada je „vreme za školu“, saopštila je policija. Takođe je rekao da će ga Ksie zaključati u kavez nakon škole pre nego što napusti kuću dok se Haf ne vrati sa posla.

Istražitelji su takođe otkrili improvizovani kavez u kupatilu bračnog para, za koji se ispostavilo da je naopačke krevetac za koji se navodno nalazilo njihovo drugo dete, staro 2 godine.

Krevet je imao labave žice i metalne opruge koje su mogle da izazovu povrede, rekli su policajci.

Šestogodišnji dečak je „demonstrirao da da biste (njegovog brata ili sestru) stavili u krevetić naopačke, morali ste da podignete prednji deo krevetića i stavite (njegovog brata ili sestru) u naopaku krevetac“, saopštila je policija. 

Par je pokazao kaveze „kao da je sve normalno“, rekli su policajci.


„Nisam navikao da uđem i vidim kavez u kojem se deca drže noću i naravno kada su sama kod kuće“, rekao je narednik policije u Gejnsvilu Džon Pandak, prenosi Fok 35.

Haf i Ksi su uhapšeni 8. decembra i optuženi za zanemarivanje dece, a po dve tačke za zlostavljanje dece.  

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading