TRAŽE HITAN OPOZIV BAJDENA! Američkom predsedniku bi mogla da se izmakne fotelja?
EPA

Bela kuća je odbacila tu istragu kao neosnovanu.

Republikanska predstavnica Keli Armstrong predstavila je danas rezoluciju od 14 stranica koja bi omogućila da Predstavnički dom glasa o odobravanju istrage o opozivu Bajdena.

Nije jasno kada će Predstavnički dom glasati o toj rezoluciji, naveo je Rojters. Republikanci iz Predstavničkog doma optužuju Bajdena i članove njegove porodice da su nelegalno profitirali od političkih odluka, u čijem je donošenju učestvovao Bajden kao potpredsednik SAD za vreme predsednika Baraka Obame od 2009. do 2017. godine.

Republikanci su takođe optužili Ministarstvo pravde SAD za neprimereno mešanje u istragu o Bajdenovom sinu, biznismenu Hanteru Bajdenu. Ministarstvo pravde je to demantovalo. U gornjem domu Kongresa - Senatu - demokrate čine većinu i teško da bi oni glasali za pokretanje istrage za opoziv Bajdena, navodi britanska agencija.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ZAvram

07.12.2023 23:46

Занимљиво како Американце уопште није срамота да имају оваквог председника... Дакле, сенилни старац на челу пропадајуће империје... Честитке од свег срца републиканцима!!!