Vanja Gorčevska
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Vanjina majka Zorica, koja je i prijavila njen nestanak, često je znala da podeli fotografije na kojima je srećna i nasmejana, u društvu prijatelja i porodice, a najviše sa svojom ćerkom Vanjom.

Kako se može oceniti na osnovu onoga što je majka delila sa svojim prijateljima na mrežama, Vanja i ona su često putovale, išle na izlete i provodile vreme sa dragim ljudima.

Na fotografijama nema Vanjinog oca

Može se primetiti da na fotografijama nema Vanjinog oca, Aleksandra, kome je u međuvremenu određeno 48-časovno zadržavanje zbog navodne umešanosti u kidnapovanje i ubistvo ćerke - a sve zbog iznude novca upravo od Vanjine majke Zorice.

Iako se spekulisalo u kom su odnosu roditelji sada već ubijene Vanje, Zorica je za "Skoplje1" objasnila da su razvedeni, ali da nisu u lošim odnosima, naprotiv.

Dvojica osumnjičenih koji su vozili "sitroen" kojim je Vanja kidnapovana, uveče su dobili informaciju da će kobnog jutra biti sama i u koje vreme, a sve navodno od njenog oca, Aleksandra.

Oteta i ubijena posle dva sata

Podsetimo, telo četrnaestogodišnje devojčice, Vanja Gorčevske, pronađeno je u nedelju, a policija je saopštila da je tinejdžerka ubijena. U njeno ubistvo umešano je pet osoba. Vanja je nestala 27. novembra ispred svoje zgrade, a ubijena je istog dana oko 10 časova, na svega 40 minuta od porodičnog doma.

Njen otac je priveden danas, iako je negirao krivicu. Određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Glavni osumnjičeni Ljupčo Palevski-Palčo nalazi se u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading