otac vanja đorčevska
Foto: Alo/Printscreen

 Aleksandar Gorčevski priveden je sinoć u Krivični sud, nakon što je u utorak saslušan u Tužilaštvu i gde je, kako su preneli skopski mediji, negirao krivicu. Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije saopštilo je sinoć da je raspisana međunarodna poternica za Ljupčom Palevskim, koji je prvoosumnjičeni za ubistvo 14-godišnje Vanje i 74-godišnjeg muškarca iz Velesa Pančea Žežovskog.,

Motiv otmice i ubistva devojčice je navodno novac koji je Vanjina majka dobila od prodaje stana. Vanja je potom odvedena u atar sela Brazda, gde je ubijena samo dva sata nakon otmice.

Za sada nema detalja zašto je Vanja ubijena istog dana kada je oteta. Ona je, prema rečima nadležnih, ubijena na brutalan način tako što je vezana upucana iz pištolja, a potom zakopana.

Kada je reč o ubistvu 76-godišnjeg Žežovskog iz Velesa, Tužilaštvo tvrdi da je on ''kolateralna žrtva''. Osumnjičeni Palevski je trenutno u bekstvu i nije dostupan makedonskim vlastima a traži se međunarodnom poternicom u vezi s istragom krivičnih dela "otmica" i "ubistvo" a po naredbi Osnovnog javnog tužilaštva Skoplje, preneli su makedonski mediji.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading