hitna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jezivi zločin dogodio se oko 5.00 sati ujutru, a policiju je pozvala mlađa ženska osoba, koja je rekla da joj je rođak pobio celu porodicu.

Jedna patrola odmah je upućena na lice mesta, a osumnjičenog Kortnija Gordona (39) su zatekli kako pokušava da pobegne. Policajci su izašli iz vozila i krenuli ka muškarcu koji je nosio torbu,  a kada su mu se obratili, on je izvukao nož i jednog policajca je ubo u vrat i grudi, a drugog u predelu glave.

Tada je jedan od njih uspeo da izvuče pištolj i upuca Gordona, koji je kasnije u bolnici podlegao povredama.

Na lice mesta ubrzo su stigle i druge policijske ekipe, koje su zatekle stravičan prizor.

Devojčica (11) pronađena je u lokvi krvi ispred kuće. Iako je odmah prebačena u bolnicu, ubrzo je preminula od zadobijenih povreda.

U kući su pronađena tela dečaka (12), žene (44) i muškarca starog oko 30 godina.

Pronađena je i starija žena sa teškim telesnim povredama. Veruje se da joj je osumnjičeni naneo nekoliko uboda nožem. Ona je takođe prebačena u bolnicu i nalazi se u teškom stanju.

Policija veruje da su sve žrtve ubijene istim kuhinjskim nožem, koji je i pronađen na mestu zločina. Prema navodima medija Gordon je ranije hapšen zbog porodičnog nasilja. On je navodno bio u poseti porodici koju je svirepo ubio.

U toku je istraga, a iz policije su naveli da je u toku saslušanje mlade osobe koja je pozvala policiju i prijavila ubistvo.

U ovom trenutku motiv napada nije poznat, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA - Pravnica krala, likvidirala muža pa zapalila brata! #fypシ゚viral #fypシ #fyp #dušmanka #dosije192 #dosije ♬ Creepy Violins - Apollo Nove

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading