pedofil
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ističu da je prethodnog dana na području Crne Gore registrovano je šest krivičnih dela, pet lica je uhapšeno, po rešenju ODT zadržana su dva lica, podnieto je 12 krivičnih prijava i dva posebna izveštaja.

“Službenici SKP za borbu protiv droge, u saradnji sa službenicima SP za JRM OB Podgorica, uhapšena je jedna osoba zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Osim toga, službenici SKP za suzbijanje krvnih delikata i nasilja u porodici, lišili su slobode jedno lice zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti”, navode iz MUP-a.

Kada je javni red i mir u pitanju izvršena su četiri prekršaja (fizički napad, drsko ponašanje, ometanje i omalovažavanje policijskog službenika), dok je u odnosu na Zakon o zaštiti od nasilja u porodici izvršeno deset prekršaja, povodom čega je šest lica lišeno slobode.

Na putevima u Crnoj Gori, prethodnog dana dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe zadobile teške i šest lake telesne povrede.

Policijski službenici Stanice granične policije II Tivat izveli su lokalnu akciju “Pojačana kontrola kretanja, rada i zakonitosti boravka stranih državljana” na područiju opštine Kotor.

“Tom prilikom utvrđeno je 26 nepravilnosti kod 21 stranog državljanina. Izdat je ukupno 21 prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne zbog počinjenog prekršaja u odnosu na Zakon o strancima i za pet njih doneto i uručeno rešenje o povratku”, ističe se.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading