KAZNA ZA HRANITELJA IZ PAKLA Silovao štićenicu, pa nudio sporazum o priznanju krivice ali sud je bio neumoljiv
Foto: Printscreen/Aloonline.ba

 

Za slučaj iz Šida saznalo se 2019. godine kada je M.V. bila učenica trećeg razreda srednje škole, a ona se prvo požalila radnici Centra za socijalni rad koja je odmah obavestila policiju.

Tada se saznalo za horor koji je devojčica preživljavala punih šest godina, a istraga je utvrdila da je Mirko M. prvi put seksualno napastvovao devojčicu o kojoj je trebalo da se brine, kada je ona imala samo 11 godina.

Inače optuženi Mirko M. otac dvoje dece je pokušao da sklopi sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom, po kome je trebalo da bude osuđen na samo godinu dana kućnog zatvora, ali je Osnovni sud u Šidu je to odbio. 

Slučaj je tada preuzelo Više javno tužilaštvo  u Sremskoj Mitrovici  koje je pokrenulo istragu i na kraju 2021. godine podiglo optužnicu za krivično delo nedozvoljene polne radnje i silovanje i on je sada prvostepeno osuđen na 11 i po godina zatvora. 

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading