Čudovište iz Loh Nesa
Foto: Printscreen/youtube

Zapanjujući prizor dogodio se u ponedeljak, ostavljajući lovca na ' Nesi ' Eoina O'Faodhagaina i druge entuzijaste širom sveta bey teksta. O'Faodhagain, koji redovno prati jezero Loh Nes putem veb kamere iz svog doma u okrugu Donegal u Irskoj, bio je zatečen brzim tempom kojim se kretalo neidentifikovano stvorenje.

- Gledajući preko veb kamere kroz mirne uslove jezera Loh Nes, iznenada sam snimio čudan poremećaj udaljen oko tri četvrtine milje. Nešto se podiglo iz jezera, što je u početku izgledalo kao velika riba koja skače, ali se onda pretvorilo u "torpedo" - isprilčao je on. 

Lovac na Nesi priznao je da mu je srce poskočilo od neobičnog prizora, rekavši: „Ovo je nešto što se ne viđa svaki dan".

Spekulacije o tome da li bi ovo zaista moglo biti čudovište iz Loh Nesa su se prirodno pojavile s obzirom na izuzetnu brzinu stvorenja.

 

 

 O'Faodhagejn, međutim kaže kako je ono što je snimio veoma neobično.

- A, pošto je to Loh Nes, počinjete da razmišljate da nešto drugo ono što izaziva smetnje - jasan je on

Kao što se vidi na snimku, misteriozni objekat se kreće neverovatnom brzinom.

O'Faodhagejn kaže da se brzina objekta ne može porediti ni sa čim sličnim. 

- Foke i vidre se ne ponašaju ovako, a objekat se kreće previše pravo i direktno da bi se smatrao jeguljom - čak i džinovskom - objašnjava ovaj lovac na Nesi.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading