MOMAK ZBOG BUREKA DOBIO KAZNU 400 EVRA! Svi se pitaju da li je ovako nešto zaista moguće
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Naime, momak iz Ljubljane je u vreme kovid-restrikcija zbog bureka dobio kaznu od čak 400 evra. Iako naravno, nije bilo zabranjeno jesti burek, bilo je zabranjeno skidati masku. A on je, da bi burek pojeo upravo to i uradio zbog čega ga je kaznila policija. Ipak, na njegovu sreću, moguće je da će novac dobiti nazad.

On je neobavezno užinao burek na stepeništu crkve, kada mu je prišla policija. Celu situaciju snimila je kamera, a fotografija je osvanula na društvenim mrežama.

Slučaj je odjeknuo u javnosti, ali sada će momku novac biti vraćen. Isto važi za više od 60.000 Slovenaca koji su prekršili mere tokom pandemije.

 

 

Napisane kazne u vrednosti od 6 miliona evra

U periodu od dve i kusur godine, policija je izrekla kazne ukupne vrednosti od šest miliona evra, ali ove nedelje stupa na snagu zakon o povraćaju novca.

Ovime će biti ispunjeno obećanje premijera Roberta Goloba dato pre nego što je njegova stranka Slobodarski pokret izabrana prošle godine.

Prethodna vlast, na čijem čelu je bio Janez Janša, uvela je stroga ograničenja kretanja i okupljanja, a noću je bio na snazi policijski čas.

Ogladneli dostavljač hrane bio je jedan od mnogih koji su kažnjeni zbog kršenja propisa o nošenju maski unutra ili napolju.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading