Žene se potukle u avionu
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Na letu iz Bristola za Tenerife u ponedjeljak vladao je pravi haos, a putnici su vrištali i padali po podu. Na snimku koji cirkuliše internetom vidi se kako se dve žene mlate između sedišta, dok ostali putnici viču i vrište.

Nejasno je za što je optužila druge putnike, ali očigledno je bila veoma uznemirena, preneo je "Jutarnji list".

- Ne, pogledaj - rekla je pokazujući svoj krvavi nos.

- Nisam ja to uradila - čuje se potom nepoznati ženski glas.

- On je. Zato što ste ga nazvali debelim kretenom - povikala je okrvavljena putnica ponovno pokazujući prema prolazu aviona.

- Gde je moj telefon? Moj telefon je na podu! - nastavila je žena sa krvavim nosom.

Snimak se u tom trenutku prekida. Kompanija "Rajaner" je izvestila da je pozvana policija po sletanju na špansko ostrvo.

 

 

- Posada na letu iz Bristola za Tenerife (27. novembra) unapred je pozvala policiju za pomoć kad je putnik počeo da ometa let. Avion je dočekala lokalna policija po dolasku u vazdušnu luku Tenerife i problematični putnik je uklonjen. Ovo je sada stvar lokalne policije - rekao je portparol "Rajanera".

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading