milan knežević u skupštini crne gore
Foto: Printscreen/Youtube/Demokratska Narodna Partija/Desingerica/Toma Zdravković Official

“Nisam imao nameru da kvarim Vašu nadu i želje. Iznosim ono što jesu vrsta mojih saznanja i mislim da su se ona potvrdila jer ste upravo Vi, kao neko ko je želio da bude deo ANB isključeni. Što meni predstavlja jasan signal da ako nijeste mogli tu – da nećete moći ni na ministarsku funkciju koja Vam je obećana za godinu dana. Takođe mislim da imaju neka velika očekivanja od Vas i ako nastavite u delu onoga što jeste podržavanje Kosova i odricanje narativa koji se tiču i genocida u Srebrenici i mnogih drugih stvari oko kojih niste imali identična viđenja sa kolegama iz PES-a”, kazao je Adžić.

Zatim je rekao Kneževiću da ukoliko bude pristajao na sve što su njihovi uslovi – možda i budete deo Vlade nakon rekonstrukcije.

ministar policije crne gore

Foto: Youtube/Printscreen/Građanski pokret URA

 

 

“Moja saznanja su da Vi na neke stvari nećete pristati i da ćete biti zamenjeni. U svakom slučaju, ono što jesu moja saznanja jeste da su paralalelno vođeni pregovori i sa Vama i sa DPS-om. I da je sa DPS bio dogovoren jedan transfer koji je trebalo da omogući PES-u da napravi Vladu”, rekao je Adžić.

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević rekao je da su ga u politici varali kao Tomu Zdravkovića žene kojima je uzaludno pisao pesme.

“Vi ste danas kao bivši ministar unutrašnjih poslova i budući član ANB-a izrekli jednu veoma ozbiljnu konstrukciju koja iziskuje reagovanje kolega iz DPS-a ali i PES-a. Rekli ste da se ovde radilo o nekoj političkoj trgovini između nas i DPS-a sa PES-om i da se do zadnjeg trenutka čekalo ko će koga. Volio bih da mi elaborirate deo gde ste rekli da će DPS za manje od godinu dana da uđe i napravi koaliciju sa PES-om – jer sam ja potpisao neki sporazum sa PES-om, pa bi mi draže bilo da ostanem Toma Zdravković nego da budem neki novi narodni pevač. Kao bivši ministar unutrašnjih poslova imate dosta informacija, kao budući član ANB-a takođe ste prikupili neke informacije u međuvremenu. Ovo zabrinjava političke procese u Crnoj Gori jer smo mislili da smo dobili stabilnu Vladu”, rekao je Knežević Adžiću.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading