OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA Evo kome je Toma Zdravković posvetio čuveni hit "Ej, Branka, Branka"
Foto: Youtube/Printscreen

Pesme Tome Zdravkovića pevaju se godinama nakon njegove smrti, a posveta njegovog čuvenog hita "Ej, Branka, Branka" bio je dugo misteriozan.

Ipak, Branka Sovrlić otkrila je da je legendarni Toma ovu pesmu posvetio upravo njoj, pa otkrila kako je došlo do stvaranja ove pesme. 

- Tu pesmu je zapravo napisao Miša Marković, a ne Toma. Ja sam tada živela u Nišu i on je mene vozio do stanice, išla sam autobusom. I ja ga tako pitam kao početnica kako se to pišu pesme, i on u toku vožnje kaže "Pa evo ovako. Ej Branka, Branka, ko je kriv zbog našeg rastanka." I tako je nastala ta pesma - rekla je Branka, pa dodala: 

- Posle je snimljena u studiju, dao ju je Tomi i njemu se ta pesma baš pozlatila. On je tada bio u periodu kada je malo posustao. Publika je nemilosrdna. Ako nemate hit za hitom idete u zaborav. Moj suprug je njemu zbog te pesme napravio solističku turneju sa čak 100 koncerta - zaključila je Branka za Pink. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading