Motociklista
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Policija poziva vozače na strpljenje i poseban oprez, kao i da se pridržavaju zimskih uslova na putu.

Međutim, mnogi su na put krenuli nepripremljeni. Društvene mreže pune su fotografija i snimaka saobraćajnog haosa, a na Fejsbuk stranici Saobraćajne zgode i nezgode objavljen je snimak pada motocikliste na putu između Klisa i Dugopolja, prenosi Jutarnji list. 

- Skoro pa s japankama na nogama... Kud ga pamet nosi po tom vremenu i klizavom putu... Ovaj hoće da počini samoubistvo - samo su neki od komentara, ali puno je i onih koji su se zapitali zašto osoba koja je snimala nije pomogla motociklisti.

- Momak je jutros uzeo motor iz servisa dok je vreme još bilo relativno lepo. Na putu kući iznenadio ga je sneg, kao što je iznenadio sve nas. Ali najlakše je biti pametan i vređati, jer Bože moj, to ti se nikada ne bi dogodilo – napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

Još jedan snimak sa iste fejsbuk stranice još bolje prikazuje haos u saobraćaju, čiji uzrok je nedostatak zimskih guma.

- Pogledajte ove amatere! Godišnji skup ljubitelja letnjih guma. E sad lepo policija da ih kazni za neispravnu opremu. Mi koji smo dali za gume po 500, 600 eura smo debili i čekamo u koloni po dva sata zbog pametnjakovića u autu od 30 hiljada i letnjim gumama 2017. proizvodnja... - komentarisali su na Fejsbuku.

BONUS VIDEO

@alo_portal Koliko košta odevna kombinacija Milene Popović?! Celu emisiju “U ringu” sa Milenom Popović možete pogledati na našem YT kanalu ▶️ #alo #alonovine #fypシ #alodnevnenovine #milenapopovic #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading