Vladimir Putin
Foto: Printscreen/Printscreen/RIA.ru

Ona je istovremeno nazvala nesavesnim izjave nemačkih političara da šef Kremlja Vladimir Putin navodno ne želi da se upušta u dijalog.

Prema njenim rečima, Rusija dobija veliki broj kontradiktornih izjava i signala.

- Činjenica je da treba razgovarati. Moramo da prestanemo da razmišljamo samo o oružju. Mislim da je nesavesno da nemački lideri ustaju i govore da Putin ne želi da pregovara. Odakle im ove informacije? Ima dosta izjava i signala u sasvim drugom pravcu - kaže Krone-Šmalc.

Istovremeno, kako ona kaže, očigledno je čiji interesi igraju ulogu u ovom sukobu.

- Pa, zašto se ne okupiti i dogovoriti kako bi se događaji dalje razvijali? Ne mogu vam sada reći koji korak treba da bude prvi, a koji drugi. Ali put kojim sada idemo nije dobar. Naš ministar odbrane govori o spremnosti za rat. Da, onda je objasnio da je time mislio na odbranu, ali je ipak drugačiji način razmišljanja kada koristite te reči - zaključuje ekspert.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading