Putnici
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 „Za nas je izuzetno neobično da obavljamo specijalne letove zbog ograničenja težine ovog aviona“, rekao je predstavnik avio-kompanije lokalnom izdanju Minami-Nippon Shimbun, prema The Guardianu.

Noćna mora od 30.000 funti dogodila se kada je trebalo da titanski tucači lete iz Tokija i Osake da prisustvuju Specijalnom nacionalnom sportskom festivalu na ostrvu Amami Ošima, izvestio je Japan Nevs.

Međutim, nakon što su izračunali da su sumo rvači u proseku bili teži od dozvoljenog, putničke vlasti su postale zabrinute da dva Boinga 737-800 neće moći da polete.

Kako bi obezbedila pravilnu raspodelu težine, avio-kompanija je odlučila da rezerviše dodatni let za 27 članova sumo posade u poslednjem trenutku. Njih četrnaest je moralo prvo da odleti iz Osake za Tokio da bi se ukrcalo na ovaj specijalni let.
 

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading