Ivanka Tramp
Foto: EPA/EPA-EFE/JUSTIN LANE

Kada je Ivanka bila ispitivana od strane advokata kompanije AG, ona je potvrdila da je dobila 4 miliona dolara od prodaje hotela Tramp u Vašingtonu u maju 2022.

Ivanka i njena braća su posedovali po 7,5 odsto imovine, poznate kao zgrada Stare pošte, a njihov otac je imao ostatak, 77,5 odsto.

Advokat AG Luis Solomon je pitao Ivanku koliko je zaradila od prodaje, a ona je odgovorila da se ne seća „tačnog“ iznosa.

Solomon je zatim dao dokument koji pokazuje da je bivša prva ćerka dobila 4 miliona dolara od posla. „To je u skladu sa mojim sećanjem“, rekla je tada Ivanka.

Sudu je prikazana razmena e-pošte između Ivanke i Džareda Kušnera od 17. juna 2013. u kojoj je ona pitala muža za savet o finansijskom dogovoru za razvojni projekat.

„Moj muž se takođe bavi nekretninama i poštujemo jedno drugo“, rekla je Ivanka na pitanje o imejlovima advokata AG Luisa Solomona.

„Nije bilo neuobičajeno da sam pitala za perspektivu svog muža o nečemu na čemu radim“, rekla je.

Imejlovi su se odnosili na kredit koji je Ivanka pokušavala da obezbedi za pretvaranje zgrade Stare pošte u Vašingtonu u hotel. Kušner u jednom imejlu kaže: „Možete dobiti bolje cene“.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading